Kontaktiraj me

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja, a nema ih u Često postavljanim pitanjima.
Ukoliko imaš ideju za unikatno oslikavanje odeće, obuće.
Ukoliko imaš predlog za saradnju.

Piši mi na društvenim mrežama ili postavi pitanje ovde.

Instagram

Facebook

Email

Postavi pitanje

  Često postavljana pitanja

  Boje kojima Yagooar radi su potpuno otporne na sve vremenske prilike. Dizajn se može skinuti jedino oštećenjem podloge tj tkanine ili kože na kojoj je rađen dizajn.
  Pamučne stvari se mogu oprati u veš mašini na hladnom pranju (20°C do 30°C), a kožne prebrisavanjem mekom krpom uz mlaku vodu ili korišćenje sredstva za tu namenu.
  Izbegavati jaka hemijska sredstva poput domestosa, kiselina, razređivača itd.
  Kroz dva klika odabereš baš tu opciju, ostaviš kontakt i dogovorićemo se na čemu želiš da dizajn bude oslikan (duksevi, majice, teksas jakne, patike...). Reći ćeš mi koja je tvoja zamisao i predložiću najbolje opcije kako bi dizajn ispunio (čitaj nadmašio) sva tvoja očekivanja.
  Cena zavisi od veličine dizajna i toga koliko je komplikovan dizajn, odnosno koliko vremena i truda zahteva oslikavanje tog motiva. Ako imaš ideju za dizajn, kontaktiraj me. Plaćanje se vrši uplatom na račun ili po preuzimanju.
  Postoje obe opcije. Možeš da daš svoju odeću ili obuću, a ako ne želiš da juriš po prodavnicama, kod Yagooara su dostupne majice, duksevi, patike i još mnogo toga. Odaberi veličinu, model i boju, a cena usluge će biti uvećana za cenu proizvoda.
  Zavisi od broja projekata na kojima Yagooar već radi. Uglavnom je potrebno između 4 i 10 dana.